Wij gaan medio 2022 in verkoop met 26 luxe tweekappers. Vlak bij de binnenstad van Breda – dus TOP locatie! Voor meer informatie en inschrijven kijk op: woneninhofvancantrijn.nl.

Binnenkort in verkoop: Hof van Cantrijn

Het totale project omvat 26 twee-onder-een-kapwoningen. De woningen bestaan uit 2 soorten; met een zadeldak en met een dwarskap uitgevoerd. Alle woningen hebben dezelfde indeling. Het dak van de woningen is aan de zonzijde bedekt met zonnepanelen. Een ruime entree/hal geeft toegang tot de diepe woonkamer en open keuken. De keuken is gesitueerd aan de voorzijde van de woning. Op de eerste verdieping heeft u drie ruime slaapkamers. Net als op de begane grond geniet u hier van behaaglijke vloerverwarming. Aan de voorzijde bevinden zich een slaapkamer en de badkamer. De overige twee slaapkamers, waaronder de hoofdslaapkamer, bevinden zich aan de achterzijde. Via de vaste trap bereikt u de royale zolderverdieping met dakraam. Op deze verdieping bevindt zich de techniekkast. Hier vindt u bovendien uw wasmachine-aansluiting.

Breda – Hof van Cantrijn

Breda heeft al vele eeuwen een warme, bourgondische uitstraling. Met zijn historische kern, de sfeervolle Grote Markt met de vele gezellige terrasjes, prachtige monumenten, mooie winkels en natuurlijk het vele aantrekkelijke groen dat om heel de stad te vinden is.

Welkom in Hof van Cantrijn

In de wijk Doornbos-Linie, grenzend aan de wijk Belcrum, in de driehoek Minckelersstraat, Terheijdenseweg en Lachappellestraat komt een groen hofje waar 26 woningen om heen staan. Deze energiezuinige woningen zijn voorzien van PV-panelen, luchtwarmtepomp, vloerverwarming en triple glas.