Bouwen met
MorgenWonen.

MorgenWonen is het woninglabel van VolkerWessels. Een label dat staat voor een breed scala aan duurzame kwaliteitswoningen.

An Awesome Jumbotron Image

MorgenWonen is wonen met zekerheid en wooncomfort.

Voor wonen met zekerheid, wooncomfort in een aangename omgeving. Woningen die meer energie opwekken dan verbruiken. Duurzaam gebouwd met de hoogste kwaliteit. In onze fabrieken prefabriceren we deze woningen. Zodat we ze morgen met zekerheid kunnen bouwen. We doen dit sinds 2014. En we blijven innoveren. MorgenWonen is hiermee dé standaard van industriële bouw. We bieden snelheid, betaalbaarheid en schaalbaarheid. Met MorgenWonen bouwt VolkerWessels aan de huizen van morgen, die volgende generaties hun thuis noemen. MorgenWonen. De toekomst van thuis.

VolkerWessels: de toekomst maken doen we nu!

Bij VolkerWessels kunnen we met trots zeggen: de toekomst maken, dat doen we nu. Door verrassende oplossingen te bedenken. En altijd te gaan voor iets beters. Iets nieuws. Vraagstukken rond klimaatverandering en energietransitie onderstrepen de noodzaak om anders te ontwikkelen, ontwerpen, innoveren, beheren... en bouwen. Wie maakt, bouwt. En geeft daarmee vorm aan de toekomst. Daarom gaan we altijd voor een leefomgeving waarin volgende generaties gezond en gelukkig kunnen leven, wonen en werken! De toekomst maken doen we al generaties lang. Vóór generaties. Met onze innovatieve oplossingen zetten we ons hele netwerk in beweging: opdrachtgevers, onderaannemers; in de hele keten slaan mensen de handen ineen. Wij zijn VolkerWessels. Een toonaangevend Nederlands bouwconcern, actief in vier landen. Met 130 werkmaatschappijen en 17.000 specialisten die de krachten bundelen. Wij zijn makers. De toekomstmakers.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op!

Selecteer uw verzoek:

Vul het formulier in: